Siker, kínlódás nélkül

"Második hete működik egész normálisan és főképp hatásosan az életmódváltás. Szándékosan nem hívom diétázásnak, fogyókúrának meg végképp. Ezeknek számomra olyan negatív kicsengése van, hogy elmegy tőlük az életkedvem és a kitartásom. Így hát maradok az elég fellengzős életmódváltás kifejezésnél, ami azért mentális sokat segít."

A heti egy kiló leadása az előző hét fényében egyáltalán nem tűnt lehetetlennek

Egy újabb, még sikeresebb héten vagyok túl. Pedig, a múlt héten csak az étrendre figyeltem, a mozgás szinte teljesen kimaradt. Néha több-kevesebb séta, de a szobabicikli nem kopott tovább. Mondhatnám azt, hogy ki akartam próbálni, hogy elég-e csupán az étkezésre figyelni, de ez nem igaz. Lusta voltam fölülni a szobabiciklire… És többször a sétát is addig halogattam, amíg már nem volt rá idő. És a hétvége megint egy kissé a hedonizmus jegyében telt.

Kezdjük az elejéről azért: A heti egy kiló leadása az előző hét fényében egyáltalán nem tűnt lehetetlennek. Olyannyira, hogy már az első nap sikerült is, mi több, szombat reggel már a bűvös -5 kilót is átléptem. Totális siker!

Hogy aztán a lebbencsleves, töltött hús, tatár beefsteak, bécsi krémes, száraz fehérbor valamint a nyírségi gombócleves és a kolbászos tojásrántotta csábításainak engedve visszafelé is átlépjem a -5 kilós álomhatárt.

Panaszra azért így sincs okom, második hete működik egész normálisan és főképp hatásosan az életmódváltás. Szándékosan nem hívom diétázásnak, fogyókúrának meg végképp. Ezeknek számomra olyan negatív kicsengése van, hogy elmegy tőlük az életkedvem és a kitartásom. Így hát maradok az elég fellengzős életmódváltás kifejezésnél, ami azért mentális sokat segít. de erről is majd később…

A második hét mérlege:

Kezdeti súly: 150,2 kilogramm.

Legalacsonyabb mért súly: 146.0 kilogramm.

Egy hét leteltével mért súly: 147,9 kilogramm.

Tervezett fogyás: 1 kilogramm.

A hét mérlege: -2,3 kilogramm.

Összfogyás a kezdetektől: 3,5 kilogramm (1.75 kg./hét)

Ismét jelest adtam magamnak, azzal a figyelmeztetéssel, hogy a mozgást tilos elszabotálni, különben többé nem lesz jeles! :-)

https://tukortojas.blogstar.hu/./pages/tukortojas/contents/blog/24030/pics/lead_800x600.jpg
diéta,életmód váltás,elhízás,fogyás,fogyókúra,hétértékelő,mentális segítség,mozgás,tükörtojás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?