Az első sikeres nap

Hosszú idő után végre fogytam, nem híztam. És végre tényleg rávettem magam az életmódváltásra. Egyelőre nem is ment nehezen...

Mint írtam, az igazi januári sokkhatás akkor ért, amikor fölállva a mérlegre másfél mázsát mutatott. Sőt, egészen pontosan 151,4 kilót. Elképesztően hízott disznónak éreztem magam. Nagyobb volt a sokkhatás, mint amikor az mszmp politikai bizottsága közzétette a január elsejétől hatályos áremelkedéseket...

Az újévi virslihegy, a kötelező lencse-füstölt sonka zabálás, no meg egy január másodikára szóló ebédmeghívás miatt 4-ére időzítettem a kezdetet. Harmadikán már lélekben (és kicsit testben is) készültem rá... :-)

És láss csodát, negyedikén működött a dolog. Egy év óta először rá tudtam venni magam a zabálás elkerülésére és este még arra is volt lelkierőm, hogy tekerjek az évek óta porosodó szobakerékpáron.

A reggeli egy joghurtital volt, az ebéd két kifli meg egy kakaó, az uzsonna egy cserpes joghurt, a vacsora meg két szelet kenyér és némi sonka. Délelőtt még mardosta az éhség a gyomromat, de ebéd után már rendben volt minden.

A zöld tea és a vízhajtó gyógyszer is megtette hatását, így mára bőven 150 kiló alá kerültem! Egészen pontosan 80 dekával... :-) Ha azt veszem ez több mint két kilós súlycsökkenés egy nap alatt. 

Mi ez ha nem sikeres kezdet? :-)

https://tukortojas.blogstar.hu/./pages/tukortojas/contents/blog/23660/pics/lead_800x600.jpg
életmód váltás,elhízás,fogyás,fogyókúra,másfél mázsa,tükörtojás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?