A tükörtojásról

No, nem a kajáról, hanem azokról a tojásokról, amit a dagadt pasi csak a tükörből lát...

Nos igen. Mint írtam, az elhízásnak bizony vannak elég kellemetlen következményei. Ilyen például az, amikor intim borotválkozás közben rádöbbentem, hogy tizenévesen hogy kiröhögtük a nagy potrohos 40-es pasikat, akik - szerintünk úgyis hiába - csorgatták a nyálukat a fiatal, feszes popsijú csajok után. Röhögve mutogattuk egymásnak, hogy "nézd a tükörtojásost"...

Na ma már nem röhögök ezen egyáltalán. Ma már rajtam röhögnek a tizen-, huszonéves gebe suhancok.

Szóval feküdtem a masszázsasztalon, egy igencsak erőskezű, de igencsak csinos, nőies masszőrnő dolgozik a testemen. Épp hanyatt feküdtem, amikor kinyitottam a szemem és fölemeltem a fejem.

Egy nagy has és más semmi. Ennyit láttam, miközben pont arról beszélt, hogy mindegy hogy valaki hány kilós, az a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében. Na, én nagyon szarul érzem magam - tört ki belőlem.

És akkor döbbentem rá, hogy végre megérett a valódi elhatározás a változásra. Végre tényleg sikerült szembenéznem azzal, hogy ez így nagyon gáz.  Hogy hiába a jó szöveg, a sárm, a kedvesség, az egyéb esetleges jó és vonzó tulajdonságok. Ma már az emberek többsége csak egy "dagat fejű disznó"-t lát, ha rám néz. A "dagat fejű disznó" egyébként egy idézet: egy facebookos fotómhoz fűzött közelmúltbeli megjegyzés...

Nem akarom, hogy ilyennek lássanak az emberek, nem akarom, hogy a gáz kinézetem alapján ítéljenek meg ezentúl. És ez csak egy érv a sok közül a fogyásra. 

Persze még mindig rendszeresen elgyöngülök. A tegnapi vacsora is kenyér, házimájas és töpörtyű volt. De legalább nem ettem magam degeszre. Amikor jól laktam, nem ettem még tovább "az íze kedvéért". Nálam már ez is nagy haladás. Csak messze nem elég. Sportolni kéne, de ahhoz még lusta vagyok. No, ez lesz a következő nagy cél. Nekikezdeni a sportnak. Hogy mit, hol és hogyan, még nem tudom.

https://tukortojas.blogstar.hu/./pages/tukortojas/contents/blog/20909/pics/lead_800x600.png
elhízás,fogyás,fogyókúra
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?